De zomer musthave voor jou!

roos
1 mei 2020 72 view(s)

De zomer musthave voor jou!

Hello summervibes! Krijg je door dit zonnige weer ook zo’n zin in de zomer? Sandalen zijn onmisbaar met deze tempraturen en zonuren. Tijd voor een paar toffe sandalen van Braqeez! De sandalen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 29 en gaan tot en met maat 36. Natuurlijk moeten sandalen er cool uitzien, maar ze moeten ook goed zijn voor je voeten.

Voorgevormd voetbed

In de sandalencollectie van Braqeez zijn er alleen sandalen te vinden met een voorgevormd voetbed. Het voetbed is gemaakt van kurk en heeft daarop een laagje van leer. Een voorgevormd voetbed zorgt niet alleen voor comfort maar ook dat de hielboog en hiel ondersteund worden tijdens het lopen. Daardoor zitten de sandalen lekker comfi en zie je er ook nog eens tiptop uit. Het kurken materiaal zorgt voor flexibiliteit van de sandaal. Tussen de kurkenzool en de leren laag zit een foamlaag. Die zorgt ervoor dat het voetbed zacht aanvoelt. Geen harde of scherpe randjes dus, maar hippe, comfortabele sandalen waar je de hele dag lekker op kan lopen.

Flexibele zool met anti-slip

Braqeez sandalen zijn gemaakt naar de laatste trends. Maar om er nog beter op te kunnen lopen en leuke dingen mee te kunnen doen zonder dat je zere voeten krijgt zijn de zolen ook speciaal ontworpen. De zolen zijn gemaakt van rubber. Dit betekent dat je er lekker lang op kan lopen. De zolen zijn slijtvast, buigzaam, soepel en zorgen voor grip. Zo kun je toch nog in bomen klimmen of spelletjes spelen buiten in de zon. Summer here we come!

Trendy aansluitende bandjes

In de Braqeez collectie zijn er klittenbandmodellen en gespuitvoeringen. Deze hebben allemaal een aansluitende pasvorm. Elk seizoen worden alle sandalen en schoenen door het kwaliteitsteam, met hulp van ‘paskinderen’ doorgepast. Hierbij wordt er onder andere gekeken of er niet te veel of te weinig ruimte overblijft tussen de voet en de bandjes. Is dit wel het geval, dan wordt dit aangepast voordat de collectie wordt geproduceerd. Op deze manier zorgt Braqeez er ieder seizoen weer voor dat alle sandalen de juiste pasvorm hebben. Dit is nodig zodat je vol volop kan genieten van je sandalen.

Heb je al een paar gave Braqeez sandalen en ben jij helemaal summerproof? Natuurlijk kunnen zomerse fotosessies niet ontbreken en show them! Vraag je moeder of beste vriend of vriendin een foto van je te maken en deel je foto met ons op Instagram. Tag ons (@Braqeez.nl) en wie weet zie je jouw foto op onze Instagram stories!

Heb je nog geen sandalen en ben je nu benieuwd naar de Braqeez collectie? Sneak dan even op onze website en kijk naar onze collectie. Natuurlijk kun je ook op Instagram kijken voor meer inspiratie. Wil je liever shoppen in de winkels? Kijk dan hier voor onze verkooppunten.