Reduce by Braqeez

De duurzame regenlaarsjes van Reduce by Braqeez zijn 100% recyclebaar. Zijn de laarsjes te klein geworden of afgedragen? Stuur ze dan gratis retour, zo komen ze terug in de cirkel en gaan er geen grondstoffen verloren.
Lees meer

1-15 van 15

per pagina
Filteren Sorteren
15 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteren op

1-15 van 15

per pagina
Filteren Sorteren
15 producten gevonden Gesorteerd op positie
Sorteren op

Regenlaarsjes die duurzaam geproduceerd worden

Ieder jaar groeit het aantal kopers op de wereld en daarmee groeit ook de vraag naar materialen om producten te kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat productiematerialen steeds duurder en schaarser worden, ook voor regenlaarsjes. Om te voorkomen dat er in de toekomst een tekort ontstaat aan productiematerialen, zullen we de huidige manier van produceren en consumeren aan moeten passen. Daarbij zullen zowel producenten als kopers stappen moeten maken op het gebied van duurzaamheid.

Op globaal en regionaal niveau wordt al meerdere jaren hard aan gewerkt aan het verduurzamen van de maatschappij. Zo is er onder andere een wereldwijd klimaatakkoord over de uitstoot van broeikasgassen, een Europees duurzaamheidsbeleid, en heeft Nederland de ambitie om in 2050 een volledig circulaire economie zijn. Een circulaire economie is een economie die geen afval produceert en die draait op herbruikbare grondstoffen. Een mooi streven waar we, als producent en consument, beiden ons steentje aan bij moeten dragen. Wij dragen ons steentje bij met onze duurzame regenlaarsjes, doe jij met ons mee?

Reduce by Braqeez duurzame recyclebare regenlaarsjes

Reduce by Braqeez regenlaarsjes: een circulair product

Bij Braqeez zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom zetten we met Reduce by Braqeez een stap in de goede richting. De Reduce by Braqeez regenlaarsjes voor kinderen zijn ontwikkeld vanuit de ambitie om de wereld een stukje duurzamer te maken. De regenlaarsjes zijn dan gemaakt van gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar! Dit maakt dat de Reduce by Braqeez regenlaarsjes een circulair product zijn. We maken met deze regenlaarsjes het meeste van reeds gebruikte grondstoffen en zorgen ervoor dat de vuilnisberg niet verder wordt verhoogd.

Om de cirkel helemaal rond te maken, vragen we kopers de laarsjes gratis retour te sturen wanneer ze niet meer passen of afgedragen zijn. Wij zorgen er dan voor dat deze terug in de fabriek komen, en zo terug in de cirkel komen. De regenlaarsjes worden in de fabriek geshred en omgesmolten tot compleet nieuwe laarsjes. Op deze manier maken we telkens weer nieuwe consumenten blij, zonder dat er grondstoffen verloren gaan.

- Waste isn't waste until we waste it

Maak een statement met onze regenlaarsjes

Duurzaamheid is de laatste jaren een hot topic. Bij milieuvriendelijkheid denk je misschien niet meteen aan trendy en stoer, maar bij Braqeez laten we je graag zien dat het dat juist wel is. Het kost namelijk een flinke portie lef en zelfvertrouwen om op te komen voor het milieu en een duurzamere wereld. Een wereld waar we allemaal nog lang op willen leven. Met de Reduce by Braqeez regenlaarzen maak je echt een statement. Je staat voor duurzaam en bent niet bang om dat uit te spreken. Zo veranderen we samen de wereld! 

De Reduce by Braqeez regenlaarzen zijn verkrijgbaar in vier verschillende designs, zodat kids een design kunnen kiezen dat bij hen past. Wordt het een volledig zwarte of legergroene regenlaars, of toch een regenlaars met roze glitters of hippe panterprint? Hoe dan ook, met de Reduce by Braqeez laarzen ben je een echte trendsetter die niet bang is om een statement te maken.

De regenlaarsjes zijn geschikt voor jongens en meisjes met maat 23 t/m 35. De laarsjes hebben een (uitneembaar) binnenzooltje voor extra loopcomfort. Daarnaast zorgen de regenlaarsjes er natuurlijk voor dat je droge voeten houdt wanneer je door plassen rent, in de modder speelt of op een andere manier van de buitenlucht aan het genieten bent. Met ons regenachtige klimaat zijn de regenlaarsjes simpelweg onmisbaar!