Regenlaarzen kind | Reduce by Braqeez

Lees meer

1-6 van 6

per pagina
Filteren Sorteren
6 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-6 van 6

per pagina
Filteren Sorteren
6 producten gevonden Gesorteerd op positie

Regenlaarzen voor je kind van Braqeez

Op zoek naar een mooi paar regenlaarzen voor je kind? Bij Braqeez hebben wij een super toffe collectie aan regenlaarzen. Met stoere kleuren voor jongens en trendy printjes en kleuren voor meisjes is voor iedereen een leuk paar te vinden. Zo kan jouw kind ongeacht het weer lekker op pad. Naast deze leuke regenlaarzen voor je kind ook nog op zoek naar coole sneakers? Bekijk dan eens onze jongenssneakers en meisjessneakers.

Duurzame regenlaarzen voor kinderen van Braqeez

De regenlaarzen voor kinderen van Braqeez zijn opgezet als een duurzame lijn. In de Reduce by Braqeez collectie vindt je verschillende soorten regenlaarzen voor jongens en meisjes. De regenlaarzen zijn gemaakt van minimaal 60% recycled PVC plastic en worden geproduceerd in een fabriek die alleen maar van duurzaam materiaal gebruik maken. Dit materiaal wordt gemaakt van bestaand afval en zo willen wij bij Braqeez bijdragen aan een betere wereld. Naast onze regenlaarzen voor kinderen ook benieuwd naar onze nieuwste schoentjes? Neem dan eens een kijkje bij onze Nieuwe Collectie.

Recyclen regenlaarzen voor kinderen van Braqeez

De regenlaarzen voor kinderen van Braqeez zijn zo ontworpen en geproduceerd dat ze volledig recyclebaar zijn. De regenlaarzen die retour komen omdat ze of niet meer passen of volledig afgedragen zijn worden teruggestuurd naar de fabriek om daar versnipperd te worden. Op deze manier kan het materiaal van regenlaarzen voor kinderen hergebruikt worden om nieuwe regenlaarzen van te maken. Naast de regenlaarzen voor kinderen hebben we bij Braqeez ook nog andere toffe laarzen. Benieuwd naar de rest van onze laarzen? Neem dan een kijkje bij onze meisjeslaarzen en jongens boots.