Blog

Nieuwe collectie

De 3 trends van dit seizoen

De eerste lentedag is een feit! Tijd om kennis te maken met de nieuwste collectie kinderschoenen van Braqeez. Dit voorjaar vind je jouw favoriet in de stijl die het beste bij jou past: Basics, Sports of Fashion. Ontdek jouw stijl en ga het voorjaar goed van start!

17 maart 2022
54 view(s)
Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Nieuwe kinderschoenen zijn voor enkelen een uitgave die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Speciaal om deze ouders en kids een hart onder de riem te steken besloot Kinderfavorites in samenwerking met Bunnies JR, Braqeez en Minimagroep Hoofddorp en omgeving een doneeractie op te zetten.

7 mei 2021
96 view(s)
Witte schoenen, hoe hou je ze nu echt wit?

Witte schoenen, hoe hou je ze nu echt wit?

Witte schoenen, hoe hou je ze nu echt wit? Witte schoenen zijn een echte klassieker geworden en komen iedere zomer weer terug in het straatbeeld. Je ziet ze zowel bij de dames/heren en kindermode terugkomen.
2 juni 2020
132 view(s)
Verkooppunten Braqeez

Ontdek de verkooppunten van Braqeez

Braqeez heeft naast een online webshop ook winkels die ons merk verkopen. Door gebruik te maken van onze storelocator weet je direct waar een Braqeez verkooppunt bij jou in de buurt zit.

2 juni 2020
82 view(s)
Schoenverzorging

Hoe moet ik Braqeez schoenen goed verzorgen?

Hoe moet ik Braqeez schoenen goed verzorgen? Yes, je nieuwe paar Braqeez schoenen is binnen. Je wilt deze schoenen natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden (of tenminste dat wil je moeder graag

14 mei 2020
160 view(s)
still

De zomer musthave voor jou!

Hello summervibes! Krijg je door dit zonnige weer ook zo’n zin in de zomer? Sandalen zijn onmisbaar met deze tempraturen en zonuren. Tijd voor een paar toffe sandalen van Braqeez! De sandalen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 29 en gaan tot en met maat 36. Natuurlijk moeten sandalen er cool uitzien, maar ze moeten ook goed zijn voor je voeten.

1 mei 2020
55 view(s)

Trend ALERT! Dit zijn dé zomertrends van 2020

Summer is calling! Elk seizoen volgen de Braqeez designers de allerlaatste trends op de voet welke zij vertalen naar de coolste schoenen voor jou en je vrienden en vriendinnen. Ook weer voor deze zomer! Als je al eens in onze collectie gekeken hebt, heb je al verschillende soorten trends voorbij zien komen. Alle kleuren en modellen geven ons al een echt zomers gevoel, jou ook? In deze blog zijn de trends die dit seizoen het meest opvallen te vinden. Zo steel jij deze zomer helemaal de show!

3 april 2020
103 view(s)

Leuke tips om je thuis niet te vervelen

Blijven jullie ook binnen? Wij van Braqeez hebben een paar leuke tips om te kunnen doen wanneer je thuis zit met z’n allen. Naast school en huiswerk moet er natuurlijk ook wel wat leuks gedaan worden.

23 maart 2020
73 view(s)