Blog

Voetjesmeter
1 mei 2023
23 view(s)

Maattabel kinderschoenen

Een goede maattabel voor kinderschoenen is essentieel om ervoor te zorgen dat je kinderen de juiste maat schoenen dragen. Het is belangrijk om te onthouden dat de voeten van kinderen snel groeien, dus het is belangrijk om regelmatig hun schoenmaat te controleren. Wil je meer weten over het groeien van kindervoeten? Neem dan een kijkje bij het blog: hoe snel groeien kindervoeten? Een juiste schoenmaat voor jouw kleintje is essentieel voor een goede ontwikkeling van de voetjes. En een maattabel voor kinderschoenen is daarbij onmisbaar.

De leukste kindersandalen voor jouw kleintje!
Dé kindersneakertrends van 2023
5 april 2023
35 view(s)

Dé kindersneakertrends van 2023

Nieuwe collectie
17 maart 2022
61 view(s)

De 3 trends van dit seizoen

De eerste lentedag is een feit! Tijd om kennis te maken met de nieuwste collectie kinderschoenen van Braqeez. Dit voorjaar vind je jouw favoriet in de stijl die het beste bij jou past: Basics, Sports of Fashion. Ontdek jouw stijl en ga het voorjaar goed van start!

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp
7 mei 2021
113 view(s)

Donatie aan de Minimagroep Hoofddorp

Nieuwe kinderschoenen zijn voor enkelen een uitgave die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Speciaal om deze ouders en kids een hart onder de riem te steken besloot Kinderfavorites in samenwerking met Bunnies JR, Braqeez en Minimagroep Hoofddorp en omgeving een doneeractie op te zetten.

Witte schoenen, hoe hou je ze nu echt wit?
2 juni 2020
199 view(s)

Witte schoenen, hoe hou je ze nu echt wit?

Witte schoenen, hoe hou je ze nu echt wit? Witte schoenen zijn een echte klassieker geworden en komen iedere zomer weer terug in het straatbeeld. Je ziet ze zowel bij de dames/heren en kindermode terugkomen.
Verkooppunten Braqeez
2 juni 2020
104 view(s)

Ontdek de verkooppunten van Braqeez

Braqeez heeft naast een online webshop ook winkels die ons merk verkopen. Door gebruik te maken van onze storelocator weet je direct waar een Braqeez verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Schoenverzorging
14 mei 2020
178 view(s)

Hoe moet ik Braqeez schoenen goed verzorgen?

Hoe moet ik Braqeez schoenen goed verzorgen? Yes, je nieuwe paar Braqeez schoenen is binnen. Je wilt deze schoenen natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden (of tenminste dat wil je moeder graag

still
1 mei 2020
69 view(s)

De zomer musthave voor jou!

Hello summervibes! Krijg je door dit zonnige weer ook zo’n zin in de zomer? Sandalen zijn onmisbaar met deze tempraturen en zonuren. Tijd voor een paar toffe sandalen van Braqeez! De sandalen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 29 en gaan tot en met maat 36. Natuurlijk moeten sandalen er cool uitzien, maar ze moeten ook goed zijn voor je voeten.

3 april 2020
111 view(s)

Trend ALERT! Dit zijn dé zomertrends van 2020

Summer is calling! Elk seizoen volgen de Braqeez designers de allerlaatste trends op de voet welke zij vertalen naar de coolste schoenen voor jou en je vrienden en vriendinnen. Ook weer voor deze zomer! Als je al eens in onze collectie gekeken hebt, heb je al verschillende soorten trends voorbij zien komen. Alle kleuren en modellen geven ons al een echt zomers gevoel, jou ook? In deze blog zijn de trends die dit seizoen het meest opvallen te vinden. Zo steel jij deze zomer helemaal de show!