De 3 trends van dit seizoen

Nieuwe collectie
17 maart 2022 67 view(s)

De 3 trends van dit seizoen

Nieuwe collectie Braqeez

De eerste lentedag is een feit! Tijd om kennis te maken met de nieuwste collectie kinderschoenen van Braqeez. Dit voorjaar vind je jouw favoriet in de stijl die het beste bij jou past: Basics, Sports of Fashion. Ontdek jouw stijl en ga het voorjaar goed van start!

Basics

Iedere schoenencollectie heeft ze: de basics. Ook dit voorjaar vind je ze terug in de zomercollectie van Braqeez, want de klassiekers blijven een musthave en matchen altijd.

Onze basics zijn, zoals jullie van ons gewend zijn, onverwoestbaar en uitgerust met een rubberen stootneus. Deze schoenen zijn ontworpen vanuit klassieke silhouetten die we al jarenlang kennen. Uiteraard worden ze ontwikkeld in verschillende uitvoeringen; van veter tot klittenband. Zo is er voor ieder kind wel een paar te vinden in onze nieuwe collectie. Benieuwd naar de basics?

Sports

In onze sports groep vind je sneakers gemaakt van de beste materialen en voorzien van de nieuwste lichtgewicht zolen. Zag je dit voorheen alleen nog maar op de sportvelden, nu vind je het ook terug op het schoolplein! In de zolen wordt gebruik gemaakt van air demping. Hierbij wordt een gedeelte van of de volledige zool gevuld met een gasmengsel wat zorgt voor het perfecte loop- en rencomfort. Dit is natuurlijk ideaal voor kinderen die houden van springen en gek doen.

Bij deze stijl zie je veel stoere reflectoren, trendy kleuren en het gebruik van mesh materialen. Dit geeft jouw kinderschoen de ultieme sport look. Benieuwd naar de nieuwe sports collectie?

Fashion

Ook dit seizoen zijn onze designers weer druk bezig geweest om de laatste fashion trends te vertalen naar de nieuwe collectie! Natuurlijk kunnen deze items, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen, niet ontbreken in de garderobe voor deze zomer.

Je ziet veel leuke pastelkleurige sneakers en ook hoge sneakers zijn helemaal hot. Braqeez zorgt al meer dan 175 jaar voor de juiste ondersteuning van de kindervoeten. Dankzij de mooie materialen, goede pasvorm en stevige zolen zijn deze schoenen niet alleen trendy, maar ook verantwoord. Nu het zonnetje zich laat zien kan jouw kind gaan stralen in alle nieuwe outfits!

Dus wat wordt jouw zomerstijl? Kies je voor basics, sports of fashion?