DOE MEE EN WIN!

Wil jij kans maken op één van deze twee supertoffe fietsen en ook nog eens gloednieuwe schoenen uitzoeken? 

Schrijf je in via het onderstaande formulier en je doet automatisch mee met de Back To School winactie van Braqeez. De winactie loopt van 25-8-2023 tot en met 10-9-2023. Op dinsdag 12-9-2023 zullen wij de winnaars bekend maken via email. 

 

DE WINACTIE IS VOORBIJ. JE KUNT NIET MEER INSCRHIJVEN.

 


 

DE FIETSEN 

De meisjesfiets - Spirit Diva 20 inch is voor de stoere meiden die een meisjesfiets willen, maar hij mag vooral niet te tuttig zijn. Met de meegeleverde zij standaard, de trap -en handrem en de gesloten kettingkast ga je niet alleen heel stoer, maar ook veilig over straat.

De jongensfiets - AMIGO BMX Fun is gemaakt om lekker te stunten op de skatebaan of te crossen door het bos. Omdat remmen net zo belangrijk is als lekker crossen, zorgen de terugtraprem en handrem ervoor dat jouw kind direct weer stil staat wanneer het moet. De veilig gesloten kettingkast, fietsbel en reflectoren zorgen dat jouw kind maximaal kan genieten van deze complete jongensfiets. Met de brede banden en een grof profiel heeft jouw kind optimale grip op alle ondergronden. Vroemmm, daar gaat uw kind, op avontuur!MEISJESFIETS

JONGENSFIETS

 

DE NIEUWE COLLECTIE 

Kun jij niet wachten om jouw gloednieuwe schoenen al uit te zoeken? Check hieronder de nieuwe collectie met de stoerste en leukste sneakers en laarsjes.