Regenlaarzen kind | Reduce by Braqeez

De duurzame regenlaarsjes van Reduce by Braqeez zijn 100% recyclebaar. Zijn de laarsjes te klein geworden of afgedragen? Stuur ze dan gratis retour, zo komen ze terug in de cirkel en gaan er geen grondstoffen verloren.
Lees meer
FILTER

1-1 van 1

per pagina
Filteren Sorteren
1 producten gevonden Gesorteerd op positie

1-1 van 1

per pagina
Filteren Sorteren
1 producten gevonden Gesorteerd op positie

Regenlaars kind, met aandacht ontworpen

Op zoek naar een mooi paar regenlaarzen voor kinderen? Met de regenlaarzen voor kinderen van Braqeez ben je aan het goede adres. Wij hebben in onze collectie allerlei leuke modellen regenlaarzen in verschillende kleuren, printjes en patronen. Door de ruime keuze voor ieder kind een mooie regenlaars.

Braqeez regenlaarzen voor kind zijn duurzaam

De Braqeez regenlaarzen voor een kind zijn perfect om mee te ravotten in de bossen. Daarnaast zijn ze duurzaam geproduceerd. Ze zijn namelijk van minimaal 60% recycled PVC plastic gemaakt. De fabriek waar de regenlaarzen voor kinderen worden gemaakt wordt uitsluitend duurzaam materiaal gebruikt. Dit materiaal wordt gemaakt van bestaand afval waardoor de wereld een stukje beter wordt.

Braqeez regenlaarzen voor kind zijn ook nog eens recyclebaar

Bij Braqeez vinden wij het belangrijk dat wij iets doen voor een betere wereld. Daarom hebben wij een speciale regenlaarzen voor kinderen collectie ontworpen die geheel recyclebaar is. In de fabriek waar ze gemaakt worden verzamelen we alle regenlaarsjes die wij retour krijgen, deze worden versnipperd en het materiaal hergebruikt om er weer mooie nieuwe regenlaarzen voor kinderen van te maken. Dit maakt het ook nog eens circulair product helemaal top voor de wereld.