Reduce by Braqeez | Waste isn't waste until we waste it

 

REDUCE

De regenlaarsjes van Reduce by Braqeez zijn grotendeels gemaakt van gerecycled pvc. Op deze manier krijgt bestaand afval een nieuw doel en voorkomen we dat de afvalberg nog hoger wordt.

RETURN

Wanneer de laarsjes te klein zijn geworden of afgedragen zijn, kunnen deze gratis teruggestuurd worden naar Braqeez. Wij zorgen er dan voor dat de laarsjes terug komen in de fabriek en weer worden opgenomen in het productieproces. 

Verpak de laarsjes in een stevige doos. Je kunt het pakketje afgeven bij een lokaal PostNL pakketpunt. Het retouradres ontvang je per mail, wanneer je jouw retour hebt aangemeld. Daarnaast ontvang je een code voor 10% korting op je nieuwe Reduce by Braqeez laarsjes. Dat is snel verdiend!

Meld je retour aan

 

Reguliere retouren kun je terugzenden met het retourformulier dat bij je bestelling zit.

RECYCLE

In de fabriek worden de laarsjes in een shredder gedaan, om er kleinere stukjes pvc van te maken. Kleinere stukjes zijn namelijk makkelijker om te smelten. Van het gesmolten pvc worden dan weer nieuwe laarsjes gemaakt.

REUSE

Vanuit de fabriek komen de spiksplinternieuwe gerecyclede laarsjes weer naar Braqeez. Ze zijn dan opnieuw klaar voor een nieuwe eigenaar! Zo herbruiken we de materialen keer op keer.

 

 

 

Shop Reduce by Braqeez