Wat is jullie retourbeleid?

Retourvoorwaarden

Zorg ervoor dat je de artikelen ongedragen en in de originele verpakking retour stuurt. Gebruik altijd een verzendverpakking en gebruik de schoendoos niet als verzendverpakking. Beschadigde schoenendozen en/of beschadigde/gedragen artikelen nemen wij niet retour en sturen wij retour afzender. Het artikel inclusief schoendoos dient in originele staat geretourneerd te worden, anders wordt uw retour niet verwerkt en het bedrag niet teruggestort.

Vul het retourformulier volledig in en stop deze in het retourpakket. Bij een onvolledig ingevuld retourformulier kunnen wij mogelijk je retour niet verwerken. Retourneren is gratis met het bijgevoegde retourlabel. Let erop dat je het retourlabel niet op de schoendoos plakt, maar op de verzendverpakking! Je kunt jouw retourzending afgeven bij een PostNL punt bij jou in de buurt. 

Retourtermijn

Je kunt jouw bestelling binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen retourneren. Deze termijn start zodra je jouw bestelling hebt ontvangen. 

Retouradres

Braqeez webshop magazijn

Antwoordnummer 14027

5126 ZS, Gilze

Terugbetaling

Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. We betalen altijd vier werkdagen na afhandeling van de retourzending. Staat het bedrag na zeven werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met de klantenservice.