Trend ALERT! Dit zijn dé zomertrends van 2020

3 april 2020 119 view(s)

Trend ALERT! Dit zijn dé zomertrends van 2020

Summer is calling! Elk seizoen volgen de Braqeez designers de allerlaatste trends op de voet welke zij vertalen naar de coolste schoenen voor jou en je vrienden en vriendinnen. Ook weer voor deze zomer! Als je al eens in onze collectie gekeken hebt, heb je al verschillende soorten trends voorbij zien komen. Alle kleuren en modellen geven ons al een echt zomers gevoel, jou ook? In deze blog zijn de trends die dit seizoen het meest opvallen te vinden. Zo steel jij deze zomer helemaal de show!

Colour your world with Neon

Neon is weer helemaal HOT! Een trend in onze collectie die niet over het hoofd kan worden gezien is neon. Neon is deze zomer in veel kleding- en schoenencollecties te zien.  In de jaren 80 en 90 was neon ook helemaal hip, dus is het geen onbekend terrein. Met wat hippere twists heeft deze trend een comeback gemaakt in het huidige straatbeeld en kan het deze zomer niet ontbreken.

 Braqeez Lesley Louwies - 420125 - White/PearlBraqeez Tom Tosca - 420420 - Cobalt/Fluor greenBraqeez Vala Viva - 420270 - Mint

Neon is op verschillende manieren te combineren. Ga jij voor een gedurfde neonlook en combineer je dit met pastel kleuren om het af te maken? Of ga je liever voor een wat subtielere look en maak je een combinatie met wit en neon accenten? Je kunt neon combineren met een stoere witte- of een spijkerbroek. Maar ook een sportievere look met jogpants is supergaaf. Zo ben je helemaal zomer ready! Ook in de sandalen zijn neonkleuren te spotten. Meiden kunnen deze makkelijk combineren met een rokje of jurk, jongens met een stoere jeans of short. Sandalen zijn onmisbaar voor de zomerse dagen.

Sporty vibes met Mesh

Mocht je nu denken: wat is mesh? Geen probleem; Mesh is de naam voor een stof. Het is een lichte stof die goed ademend en luchtdoorlatend is. Mesh is eigenlijk de naam voor hoe de stof geweven is in de fabriek. Waarom sneakers met mesh-accenten niet kunnen ontbreken in jouw schoenenkast? Omdat mesh een stoer uiterlijk heeft en de schoen een sportiever uiterlijk geeft. Loop er supercool bij met deze sporty look!  

Beautiful Chunky Soles

Deze zijn in verschillende modellen te vinden. Het merk Balenciaga kwam als eerst met dit idee. Zij wilden niet langer voldoen aan het ‘perfecte’ modebeeld. Perfectie kan ook imperfectie zijn. Eerst werden zij dan ook hard uitgelachen om dit ontwerp, genaamd Triple S schoen. Deze werden ook wel ‘dad-sneakers’ of ‘ugly sneakers’ genoemd. 

Ondertussen zijn ze niet meer te missen uit het modebeeld. Maar hoe draag je nou een sneaker met zo’n zool? Natuurlijk is het een fantastische en stoere look met een jogpants, maar ook onder een spijkerbroek met een leuk T-shirt en de sneakers is het een super stoere look. Als het echt zomers is, is het voor meisjes supertof om het te combineren met een rokje. Hierdoor wordt de look girly, maar door de schoenen ook stoer.

We Witte sneakers

De trend van de witte sneakers achtervolgt ons al een paar jaar en we gaan hem nog steeds niet loslaten. Het fijne van witte sneakers is dat je ze het hele jaar door kunt dragen. In de zomer zijn ze ook leuk onder een jurkje of onder een korte broek. Maar ook gewoon onder een spijkerbroek zijn ze stoer. Witte sneakers zijn daarom, in ieder seizoen van het jaar, dé musthave! Goed te weten, veel van deze modellen hebben een zachte polster achterin de hiel. Cool en comfy!

Rawrr dierenprint

Panterprint, tijgerprint, zebraprint, we got them all!  Ben je niet zo van de neonkleuren? Maar vind je het wel leuk als je schoenen of sneakers een eye-catching detail hebben? Veel modellen van Braqeez hebben een dierenprint accent als finishing touch!  In onze collectie zijn de dierenprints vaak gemaakt van het materiaal Pony Hair. Zo lijkt het een echte dierenvacht. Ook in de sandalen vind je dierenprints. De dierenprints zijn gecombineerd met allerlei kleuren en daarom kun je het bij iedere outfit dragen. Zowel sneakers als sandalen gaan leuk onder een broek of een rokje. Wat is jouw favo print?

Nu ben je dus weer helemaal op de hoogte van wat nu de trends zijn in modeland. Welke stoffen er deze zomer gebruikt worden en welke kleuren er allemaal zijn. Het zijn er nogal wat en ze zijn erg opvallend. Met al deze trendy items ben je helemaal summer proof. Ben jij geïnspireerd, heb je zelfs al een van onze on-trend schoenen in huisen kun je niet wachten om deze trend te delen met je vrienden of vriendinnen? Take a pic van jou met je Braqeez schoenen en deel deze op Instagram met #braqeez. Wie weet zie je jouw foto wel verschijnen op onze stories!