Maak kans op te gekke prijzen!

1e prijs
1x Een professionele shoot van 2 uur voor jou en je bestie met fotograaf Twan (@twaniss) inclusief een paar Braqeez schoenen!
2e prijs
3x Een compleet nieuwe outfit van WE Fashion* inclusief een paar Braqeez schoenen geheel naar keuze
3e prijs
5x Braqeez schoenen geheel naar keuze

Zo maak je kans:

Shine jij straks met een compleet nieuwe outfit op het schoolplein? Of ontdek je een verborgen talent tijdens een fotoshoot met je bestie? Dit schooljaar begin je extra goed met de winactie van Braqeez.

Voer hieronder je naam en e-mailadres in en je doet mee! Meedoen kan t/m zondag 19 september 2021.

Deze winactie is gesloten.


In samenwerking met:

Twaniss Photography

Ben jij ook helemaal fan van de campagnebeelden van Braqeez? Deze te gekke foto's zijn gemaakt door fotograaf Twan, van Twaniss Photography. Twan fotografeert voor diverse merken en staat zelf ook regelmatig model. Hij weet dus precies wat hij moet doen om de beste foto te krijgen en haalt het fotomodel in je naar boven.

Win jij de eerste prijs? Dan mag jij op pad met fotograaf Twan. Je wint namelijk een professionele fotoshoot voor jou én je bestie! Ook ontvangen jullie allebei een paar schoenen naar keuze uit de Braqeez collectie, zodat je tijdens de shoot de show steelt met je nieuwe schoenen.

WE Fashion

WE Fashion Kinderkleding is altijd volgens de mode van het laatste seizoen. Ben jij één van de gelukkige winnaars van de tweede prijs? Dan mag je een outfit uitkiezen in de online store van WE Fashion, geheel naar keuze!*

Met WE Fashion kindermode onderscheidt je je van de rest qua stijl en maak je op school helemaal de blits. Want ook op jonge leeftijd kun je als kind al een eigen unieke stijl erop nahouden.

*De outfit mag bestaan uit 2 items naar keuze. Jassen zijn uitgesloten van deze actie.


Nieuwe collectie Braqeez

Alvast je nieuwe schoenen uitkiezen voor als je wint? Bekijk nu de nieuwe collectie van Braqeez! Kies een paar coole sneakers, biker boots, Chelsea boots of hippe Western laarzen. De nieuwe collectie van Braqeez brengt je diverse stijlen en designs. Bekijk de nieuwe collectie